Achteruitrijcamera gemonteerd op rolstoel of scootmobiel

Achteruitrijcamera gemonteerd op rolstoel of scootmobiel

 

voor scootmoible ,rolstoel, fiest en auto, 12 en 24 volt 4.3 inch monitor set prijs 69,- euro

 

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een achteruitrij camera systeem?

Alle camera’s die wij aanbieden zijn standaard voorzien van een hoge kwaliteit Sony lens (chip). Door de verschillende modellen monitoren en camera’s is het samenstellen van een juiste set een must! We hebben zowel bedrade als ook draadloze systemen die kunnen worden aangesloten in een camper, vrachtwagen, caravan en andere voertuigen. Voor de transport sector hebben wij speciale systemen op 24 volt (ook draadloze camera’s die werken op een eigen stroomvoorziening). Belangrijke vragen zijn: Wat wilt u zien en op welke plaats dient de camera te komen. (Voor advies over een systeem kunt u contact opnemen: 0294-412178). Deze vragen zijn belangrijk om het juiste achteruitrij systeem te kunnen samenstellen (aantal camera’s, kijkhoek, uitvoering camera en monitor?).

Achteruitrijcamera systeem

Een achteruitrij camera vergroot het zicht en de veiligheid tijdens het achteruitrijden maar werkt ook als camera binnenspiegel, die continue werkt tegen de dode hoek, camera voor het invoegen, zicht op file bij het langzaam rijden, het inhalen en van rijbaan wisselen, afslaan links of rechtsaf en het inparkeren. Voorkom schade aan uw voertuig, omstanders en de omgeving. Voorkom ongelukken door het gebuik van camera’s waarmee u duidelijk zicht rondom uw voertuig heeft. Bij het gebruik van meerdere camera’s en het opnemen van beelden (DVR functie), waarbij kunnen de beelden op een later moment bekeken worden (bewijs bij een ongeval). Er zijn camera’s voor zicht naar voren en naar achteren (voor de voorkant of als u het beeld op een normale weergave wilt zien dan kiest u voor een niet gespiegelde camera). Wij leveren speciale camera’s in diverse uitvoeringen die verschillen in uiterlijk, kijkhoek en beeld spiegeling (voor vooruit of achteruit). Ook de kijkhoek van de achteruitrijcamera is belangrijk voor het beste resultaat.  

Achteruitrijcamera draadloos

Draadloze camera oplossingen met een goed beeld zijn nu mogelijk met 4, 5 en 7 inch monitoren en draadloze camera’s. Al vele vrachtwagen zijn uitgerust met een professionele RVS achteruitrijcamera set. Een draadloze verbinding met WI-FI geeft dezelfde weergave als een een bekabelde verbinding. Vergelijk het met de uitstekende draadloze 4G en WIFI netwerken in Nederland. Dankzij de stabiele WiFi is een hoge kwaliteit haalbaar. Draadloze camera systemen met zender en ontvanger werken het best als de zender en ontvanger in elkaars buurt geplaatst worden. Bij een RVS WiFi draadloze set is dit niet nodig! Deze werken tot 100 meter afstand zonder problemen. Wanneer het leggen van een kabel niet eenvoudig is, klik dan hier voor de RVS draadloze achteruitrijcamera. Voor een uitgebreide uitleg over draadloze camera systemen. klik hier voor achteruitrijcamera draadloos.

Reactie achterlaten