Achteruitkijkspiegel binnenspiegel voor scootmobile auto en vrachtwagen

Achteruitkijkspiegel binnenspiegel voor scootmobile auto en vrachtwagen, landbouwvoertuig inbouwen

12 en 24 volt 4 of 5 inch waterdicht 5 of 7 inch Achteruitkijkspiegel binnenspiegel voor scootmobile auto en vrachtwagen,

Goedkoopste Achteruitrij Camera winkel online, behalve achteruitrijcamera’s vind u op onze site ook vele andere producten.

Voorkom schade en ongelukken en verzeker u zelf van veilig rijden met een achteruitrijcamera van SPY Europe. Veel luxere auto’s zijn tegenwoordig standaard uitgerust met een achteruitrijcamera om te voorkomen dat bestuurders iets raken tijdens het parkeren of het rijden. Zit zo’n systeem echter niet standaard op uw auto, scootmobile, rolstoel, vrachtwagen dan wilt u nog steeds veilig kunnen rijden. Daarvoor rijdt u met achteruitkijkspiegel wellicht een achteruit kijk camera systeem van SPY Europe.

Kies voor een achteruitrijcamera en of een dode hoek camera voor uw camper!

Met een camper achteruitrijcamera van van SPY vergroot je de veiligheid in het verkeer en verklein je de kans op schade. Bovendien is het simpelweg prettiger rijden. Veel mensen ervaren het invoegen, inhalen, achteruit rijden of parkeren soms als enorm lastig. Al sinds 2004 is SPY de absolute nummer 1 in Nederland en België als het om achteruitrijcamerasystemen voor camperberijders gaat.  Wij leveren een breed scala aan zichtoplossingen en achteruitrijcamera systemen, specifiek voor installatie op campers en kampeerbussen. Schadevrij op vakantie en veilig op de weg zijn de belangrijkste redenen voor onze klanten om te kiezen voor een achteruitrijcamerasysteem als reisgenoot.

Camperbedrijven en installateurs van camerasystemen:

Rust uw campers uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust eenvoudig naar 0294412178 voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op via het contactformulier.
Consumenten achteruitrijcamera’s voor camper

Vergroot de veiligheid voor uzelf en omstanders met één van deze camerasystemen:

V2 – 2K AHD  camper camerasysteem bedraad – het beste systeem van nederland.

 

Wij adviseren wij dit kwalitatief hoogwaardige achteruitrijcamerasysteem.

Het systeem biedt een robuuste achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dun. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera om ook de dode hoek in de gaten te houden.

Meer informatie over 7 inch V2-7 bedraad camper achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct een 5 inch V2-5 achteruitrij camerasysteem bedraad voor camper>>

Indien u in het bezit bent van een kleine kampeerauto campeerbus (tot ongeveer 5 meter) en niet graag een systeem bedraad inbouwt is ons draadloze systeem, de RVS 7 inch draadloze set een zeer goede oplossing.

Meer informatie over RVS 7 inch draadloos camper achteruitrijcamera systeem >>

Bestel direct een RVS set achteruitrij camerasysteem draadloos >>

Indien u graag het beste van het beste wilt kunt u kiezen voor onze AHD-lijn achteruitrij camera.

Dit systeem wordt gebruikt in de logistieke en transportwereld maar is ook uitstekend geschikt is voor uw camper. De V2-7 en V2-5  AHD is van een zeer hoge kwaliteit, heeft 30 meter nachtzicht, functioneert van 12 tot 32V en er kunnen tot drie camera’s met 2K 2 miljoen pixels weergeven op de monitor voor het beste beeld.

 

E7 7 inch set voor 99,- euro compleet CM052 kabel 15 meter en monitor 7 inch